Hubei: 115 persoane au murit, joi, din cauza coronavirusului. Numărul îmbolnăvirilor a crescut

  • Numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus a începeut să crească după trei zile de scădere
  • 115 persoane au murit, joi, în provincia Hubei
  • Până acum, 2.144 persoane şi-au pierdut viaţa în epicentrul focarului
1946 afișări
Imaginea articolului Hubei: 115 persoane au murit, joi, din cauza coronavirusului. Numărul îmbolnăvirilor a crescut

Hubei: 115 persoane au murit, joi, din cauza coronavirusului. Numărul îmbolnăvirilor a crescut

Provincia Hubei din China a înregistrat, joi, 411 de cazuri noi de infecţii cu noul coronavirus COVID-19, a transmis, vineri, comisia de sănătate a provinciei, citată de Reuters.

Numărul noilor îmbolnăviri a prezentat o creştere faţă ziua anterioară şi o inversare a situaţiei din ultimele trei zile. Totuşi, nivelul îmbolnăvirilor este cel mai redus din 26 ianuarie.

Joi seara, numărul persoanelor care au fost diagnosticate cu noul coronavirus a ajuns în provincia Hubei, epicentrul focarului, la 62.442.

Autorităţile din Hubei au anunţat că 115 persoane au murit în cursul zilei de joi după ce au fost diagnosticate cu COVID-19. Numărul total al deceselor în provincia Hubei a ajuns la 2.144.

Numărul de noi cazuri confirmate în capitala provinciei Wuhan, epicentrul focarului, a fost de 319, cel mai scăzut din 28 ianuarie.

Wuhan a raportat 99 de decese noi, în creştere faţă de 88 câte au fost anunţate miercuri. În total, 1.684 de persoane din metropola chineză au murit până acum din cauza virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici