Igor Dodon le mulţumeşte ”prietenilor şi partenerilor de peste Prut”

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, a mulţumit, vineri, României pentru că susţine proiectele sociale din Moldova, după a criticat în mod repetat Guvernul român, relatează site-ul Unimedia.info.

2666 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon le mulţumeşte ”prietenilor şi partenerilor de peste Prut”

Igor Dodon le mulţumeşte ”prietenilor şi partenerilor de peste Prut”

De când a preluat preşedinţia Republicii Moldova, Igor Dodon a contestat permanent acţiunile Guvernului de la Bucureşti, lansând un şir lung de atacuri la adresa României. Cu toate acestea, Igor Dodon a mulţumit României pentru banii alocaţi redeschiderii unei grădiniţe din satul Sadova, localitatea de origine a preşedintelui moldovean.

„Astăzi am participat la deschiderea grădiniţei din satul meu natal, Sadova, renovată cu sprijinul financiar al statului român. Reparaţia capitală a acestei grădiniţe a fost posibilă cu suportul prietenilor şi partenerilor noştri de peste Prut. Vreau să mulţumesc Guvernului României, prietenilor noştri pentru acest gest foarte frumos pentru acest proiect social, iar astăzi avem posibilitatea să redeschidem această grădiniţă”, a declarat Dodon.

După ceremonia de inaugurare a grădiniţei, Dodon l-a invitat la casa lui părintească pe ambasadorul României de la Chişinău, Daniel Ioniţă.

” Am zis şi voi repeta: să prietenim, ca vecini, ca fraţi, să ne ajutăm şi să ne respectăm reciproc, dar fiecare să fie gospodar la casa lui. Cu aşa atitudine, vom beneficia ambele state de relaţiile bune pe decenii înainte”, a scris Dodon pe Facebook.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici