Imagini cu avionul care aterizat de urgenţă pe aeroportul din Atlanta, după ce unul dintre motoare a luat foc. Incidentul, la o zi după ce un pasager a decedat în urma exploziei unui motor

Un avion de pasageri al companiei Delta Airlines a efectuat o aterizare de urgenţă pe aeroportul din Atlanta după ce unul din motoare a început să degaje fum, informează site-ul postului NBC News.

2792 afișări
Imaginea articolului Imagini cu avionul care aterizat de urgenţă pe aeroportul din Atlanta, după ce unul dintre motoare a luat foc. Incidentul, la o zi după ce un pasager a decedat în urma exploziei unui motor

Avionul, de tip Airbus A33, au trebuit să se întoarcă la Aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta după ce la scurt timp după decolare au depistat fum la motorul din partea dreaptă.

Piloţii au reuşit să aterizeze fără mari probleme şi nu s-au înregistrat victime.

După aterizare, echipele de pompieri au acţionat pentru stingerea incendiului.

Compania aeriană a confirmat că zborul Delta 30 de la Atlanta la Londra, din data de 18 aprilie, a trebuit să se întoarcă din drum după ce, la câteva minute de la decolare, a fost descoperită o "problemă la motorul nr.2".

Autorităţile americane au anunţat că au iniţiat o anchetă în acest caz.

Incidentul aviatic a avut loc la doar o zi după un pasager a decedat în urma exploziei unui motor al unui avion Boeing 737-700, care decolase de pe Aeroportul La Guardia din New York cu destinaţia Dallas.

Autoritatea Aviatică Federală (FAA) din SUA a ordonat verificarea motoarelor de tipul CFM56 ale avioanelor Boeing 737-700 în urma incidentului aerian produs marţi.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici