ÎMPUŞCĂTURI într-un liceu din SUA: un profesor a fost reţinut. Incidentul, pe fondul dezbaterilor privind dotarea dascălilor cu arme de foc

Un profesor a fost reţinut în urma unui incident armat produs miercuri după-amiază într-un liceu din statul american Georgia, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul Fox29.

904 afișări
Imaginea articolului ÎMPUŞCĂTURI într-un liceu din SUA: un profesor a fost reţinut. Incidentul, pe fondul dezbaterilor privind dotarea dascălilor cu arme de foc

FOCURI de armă, semnalate într-un liceu din Statele Unite: un profesor a fost reţinut

Poliţia a intervenit miercuri la un liceu din orăşelul american Dalton, situat în statul Georgia, unde au fost semnalate focuri de armă.

"Niciun copil nu a fost rănit în incident", a comunicat Poliţia regională.

Surse din cadrul serviciilor de intervenţie au declarat că a fost reţinut un profesor.

În urmă cu două săptămâni, un fost elev a omorât 17 persoane într-un liceu din statul american Florida. În acest context, preşedintele SUA, Donald Trump, a propus dotarea profesorilor cu arme de foc pentru contracararea atacurilor de acest tip.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici