În jur de 300 de imigranţi, interceptaţi de Paza de Coastă libiană, la est de Tripoli

Paza de Coastă din Libia a interceptat 299 de imigranţi din state ale Africii Sub-Sahariene, ce se deplasau în două ambarcaţiuni de cauciuc, informează Reuters.

218 afișări
Imaginea articolului În jur de 300 de imigranţi, interceptaţi de Paza de Coastă libiană, la est de Tripoli

În jur de 300 de imigranţi, interceptaţi de Paza de Coastă libiană, la est de Tripoli

Imigranţii au fost interceptaţi în apropierea oraşului Zliten de mai multe vase ale Pazei de Coastă.

Ţărmul vestic al Libiei este principalul punct de plecare al imigranţilor ce încearcă să ajungă în Europa la bordul ambarcaţiunilor din cauciuc, mulţi dintre aceştia încercând să fugă din zone de conflict sau de sărăcie.

Paza de Coastă libiană, aflată sub presiune din partea Italiei şi a altor state europene, a devenit extrem de activă, patrulând şi interceptând imigranţi înainte ca aceştia să ajungă pe vasele internaţionale de salvare.

Peste 18.800 de imigranţi au fost interceptaţi până în prezent în 2017, conform Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici