Incendiu devastator într-un bloc din Bronx, New York: 19 persoane au murit, între care 9 copii

Un incendiu devastator a izbucnit într-o clădire de apartamente rezidenţiale din Bronx, New York, duminică. 19 oameni au murit, a declarat primarul Eric Adams pentru CNN.

690 afișări
Imaginea articolului Incendiu devastator într-un bloc din Bronx, New York: 19 persoane au murit, între care 9 copii

Foto: AP

Nouă dintre victime sunt copii, a declarat un oficial al oraşului pentru CNN.

Alte 32 de persoane sunt internate în spitale, cu afecţiuni grave care pun viaţa în pericol, a declarat comisarul FDNY, Daniel Nigro.

Primarul Eric Adams a spus că un total de 63 de persoane au fost rănite.

„Acesta este un moment oribil, îngrozitor, dureros pentru oraşul New York, iar impactul acestui incendiu va aduce cu adevărat un nivel de durere şi disperare în oraşul nostru”, a spus Adams.

Aproximativ 200 de membri ai Departamentului de Pompieri din New York s-au aflat la locul incendiului din blocul de apartamente cu 19 etaje de pe 333 East 181st Street.

Incendiul a început cu puţin înainte de ora 11 a.m. într-un apartament duplex de la etajele 2 şi 3 ale clădirii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
mort,
bloc

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici