Incendiu la secţia ATI a unui spital din India: 5 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi

  • Un incendiu a izbucnit aseară într-un spital privat din India
  • Focul a pornit de la secţia de Terapie Intensivă în care erau internaţi 11 pacienţi COVID-19
  • 5 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi
180 afișări
Imaginea articolului Incendiu la secţia ATI a unui spital din India: 5 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi

Incendiu la secţia ATI a unui spital din India: 5 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi

Se pare că nu se întâmplă doar la noi. În India a izbucnit aseară un incendiu într-un spital privat. Focul a pornit de la secţia de Terapie Intensivă în care erau internaţi 11 pacienţi covid. Cinci dintre ei au murit şi şi alţi 28 de pacienţi au fost răniţi.

Focul a izbucnit aseară într-un spital privat care trata pacienţii cu coronavirus din Vestul Indiei.  

Tejash Karmata, specialist în îngrijirea COVID: A avut loc un dezastru aici. Un incendiu a provocat o explozie în Unitatea de Terapie Intensivă. În prezent încercăm să identificăm modul în care a început focul. În acel moment erau 11 pacienţi internaţi.

Unii dintre pacienţii cu arsuri au fost evacuaţi la un alt spital din Rajkot. PompieriI au reuşit să limiteze focul la un singur etaj al spitalului şi l-au stins în 30 de minute. Cauza incendiului este investigată.

Două săptămâni au trecut de la incendiul de Terapie Intensivă de la Piatra Neamţ, în care au murit 10 pacienţi covid- 19. Cauza incendiului este încă investigată şi în cazul nostru.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici