Incendiu la un cămin de fete din Turcia. 12 oameni şi-au pierdut viaţa, printre care 11 adolescente - VIDEO

Douăsprezece persoane şi-au pierdut viaşa în urma unui incendiu care a izbucnit la un cămin de fete din Adana, Turcia, printre care se numără 11 adolescente, au confirmat oficialii, citaţi de site-ul agenţiei Reuters.

780 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un cămin de fete din Turcia. 12 oameni şi-au pierdut viaţa, printre care 11 adolescente - VIDEO

Incendiu la un cămin de fete din Turcia. 12 oameni şi-au pierdut viaţa, printre care 11 adolescente (Florin Buliga/ Foto MEdiafax)

Douăsprezece persoane, inclusiv 11 adolescente, au murit într-un incendiu izbucnit într-un cămin de fete din oraşul Adana, situat în sudul Turciei.

Cel puţin alte 22 de fetele au fost rănite, potrivit lui Omer Celik, ministrul turc pentru Afaceri Europene şi reprezentantul provinciei Adana în Parlament, pentru CNN Turk.

Printre decedaţi, se numără şi o femeie care lucra în internat.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici