Incendiu la un depozit petrolier din sudul Rusiei

Serviciile de urgenţă au stins în cursul nopţii un incendiu izbucnit la un depozit petrolier din sudul Rusiei, după ce o dronă a fost observată zburând pe deasupra, a anunţat marţi agenţia de presă RIA, citată de The Guardian.

726 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit petrolier din sudul Rusiei

Incendiu la un depozit petrolier din sudul Rusiei

Incendiul din oraşul rusesc Tuapse a fost raportat la ora locală 2.30 şi s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi înainte de a fi stins, relatează Reuters, citând un oficial local.

„Rezervoarele de petrol nu au fost afectate. Nu a existat nicio scurgere de produse petroliere. Nu există răniţi”, a declarat Serghei Boyko, care conduce administraţia locală.

Tuapse se află pe coasta sudică a Rusiei, la aproximativ 240 km la sud-est de peninsula Crimeea.

Moscova a raportat incidente sporadice la infrastructura de petrol şi gaze din regiunile din apropierea Ucrainei de la începutul războiului, în urmă cu un an. Oficialii ruşi au acuzat deseori Kievul că a trimis drone pe teritoriul rusesc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici