Incertitudine în privinţa situaţiei din Orientul Mijlociu. Negocierile cu privire la încheierea unui acord nuclear dintre SUA şi Iran au fost întrerupte

  • Negociatorul de top al Iranului afirmă că discuţiile în privinţa unui acord nuclear se vor întrerupe pentru câteva zile
  • Negocierile vor fi reluate vinerea viitoare
  • SUA şi Iran intră în a şaptea rundă de tratative
614 afișări
Imaginea articolului Incertitudine în privinţa situaţiei din Orientul Mijlociu. Negocierile cu privire la încheierea unui acord nuclear dintre SUA şi Iran au fost întrerupte

Sursa foto: profimedia

Discuţiile pentru relansarea acordului nuclear dintre Iran şi Statele Unite a fost reprogramat pentru vinerea viitoare la Viena.

„Am făcut progrese bune în această săptămână. Vom convoca astăzi o comisie mixtă şi vom continua discuţiile după o pauză de câteva zile”, a declarat negociatorul-şef al Iranului, Ali Bagheri Kani.

Tratativele dintre SUA şi Iran au intrat în a şaptea rundă de negocieri.

Bagheri Kani a discutat joi cu Enrique Mora, reprezentantul pe probleme de politica externă a Uniunii Europene şi cu alţi delegaţi despre direcţia de urmat pe viitor şi au făcut un bilanţ al situaţiei.

În conformitate cu cerinţele pentru obţinerea unei noi înţelegeri, Iranul şi-ar limita programul nuclear în schimbul ridicării sancţiunilor impuse de SUA, Uniuniea Europenă şi ONU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici