INCIDENT ARMAT la un club de golf al lui Donald Trump. Un agent de poliţie, rănit în altercaţia cu bărbatul care a deschis focul | VIDEO

Un individ a deschis focul vineri într-un club de golf din statul Florida deţinut de familia preşedintelui SUA, Donald Trump, bărbatul, care a scandat mesaje împotriva liderului de la Casa Albă, fiind rănit în schimbul de focuri cu poliţia, relatează CNN.

2061 afișări
Imaginea articolului INCIDENT ARMAT la un club de golf al lui Donald Trump. Un agent de poliţie, rănit în altercaţia cu bărbatul care a deschis focul | VIDEO

Incident armat la un club de golf al lui Donald Trump

Individul a dat jos un steag din curtea completului de golf "Trump National Doral", a tras un foc de armă în aer şi a strigat "mesaje contra lui Donald Trump", a declarat şeful Poliţiei din zona Miami-Dade, Juan Perez.

Bărbatul, identificat drept Jonathan Oddi, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit în schimbul de focuri cu poliţia şi este arestat preventiv.

Un agent de poliţie a fost rănit, dar nu prin împuşcare, în altercaţia cu suspectul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici