Autorităţile din Franţa au dejucat un nou complot terorist, la o săptămână de la atentatul din Paris

Autorităţile franceze au dejucat un nou complot terorist, arestând doi suspecţi, la mai puţin de o săptămână de la atentatul din Paris, soldat cu un mort şi cinci răniţi, relatează site-ul cotidianului Le Monde.

1351 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Franţa au dejucat un nou complot terorist, la o săptămână de la atentatul din Paris

Autorităţile din Franţa au dejucat un nou complot terorist

"Doi tineri de origine egipteană pregăteau comiterea unui atentat, cu explozibil ori cu ricină, o substanţă toxică foarte puternică", a declarat Gérard Collomb, ministrul francez de Interne.

"Urmărim îndeaproape un anumit număr de persoane din cadrul unei celule islamiste. Comunicau prin serviciul de mesagerie Telegram. Am dejucat planul unui atentat şi am arestat doi suspecţi", a precizat Collomb.

Complotul terorist a fost dejucat la mai puţin de o săptămână după ce un individ a atacat cu un cuţit mai multe persoane, în centrul Parisului, un atentat soldat cu un mort şi cinci răniţi revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici