Incident bizar în Rusia: O ursoaică şi puiul ei au fost împuşcaţi după ce s-au urcat la bordul unui submarin nuclear

  • Marina rusă a împuşcat o ursoaică şi al puiului său pe un submarin nuclear.
  • Incidentul a strârnit idignare în rândul multor utilizatori pe social media, relatează BBC.
  • Marina spune că nu a existat altă opţiune după ce animalele s-au urcat pe submarinului ancorat la baza Vilyuchinsk din regiunea Kamchatka.
2091 afișări
Imaginea articolului Incident bizar în Rusia: O ursoaică şi puiul ei au fost împuşcaţi după ce s-au urcat la bordul unui submarin nuclear

Incident bizar în Rusia: O ursoaică şi puiul ei au fost împuşcaţi după ce s-au urcat la bordul unui submarin nuclear

Un instructor de vânătoare a fost chemat să „neutralizeze animalele sălbatice”.
 
Sute de utilizatori de social media au acuzat marina de cruzime inutilă după ce au văzut un videoclip al evenimentului.
 
Filmările incidentului au fost publicate pe 8 noiembrie, deşi nu este clar când s-a întâmplat. În videoclip, unul dintre animale este văzut căzând în apă după ce se pare că a fost lovit de un glonţ.
 
O voce masculină din videoclip este auzită spunând că animalele ar fi mers în satele locale dacă ar fi fost alungate, relatează BBC.
 
Se presupune că urşii, a căror specie nu a fost dezvăluită, au înotat peste golf pentru a ajunge la submarin din motive necunoscute.
 
Peninsula Kamchatka găzduieşte aproximativ 24.000 de urşi care pot fi văzuţi frecvent pe plajele locale.
 
Anul trecut, peste 50 de urşi polari au coborât într-un sat din nordul Rusiei. Activiştii pentru mediu spun că schimbările climatice ar putea fi de vină, gheaţa slabă de coastă obligând urşii să caute hrană pe uscat, mai degrabă decât pe mare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici