Incident în timpul meciului dintre Olympique Lyon şi Toulouse: Martin Terrier s-a prăbuşit pe teren

Martin Terrier, atacantul lui Olympique Lyon, a leşinat în timpul partidei cu Toulouse, încheiată cu scorul de 3-0 în favoarea gazdelor.

499 afișări
Imaginea articolului Incident în timpul meciului dintre Olympique Lyon şi Toulouse: Martin Terrier s-a prăbuşit pe teren

Sursa FOTO: Profimedia Images

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a căzut la pământ, în minutul 20 al partidei. Terrier s-a prăbuşit pe spate şi a prezentat probleme de respiraţie. Echipa de medici a intervenit pentru a-l trata pe Terrier şi l-a scos pe fotablistul francez pe targă.

Clubul Olympique Lyon a confirmat la jumătatea partidei că Terrier şi-a recăpătat cunoştinţa după ce a suferit o cădere de tensiune.

”Martin Terrier a fost victima unei căderi de tensiune în prima parte a partidei. Jucătorul nostru se simte mai bine şi şi-a recăpătat cunoştinţa”, au anunţat cei de la clubul Olympique Lyon, prin intermediul paginii oficiale de Twitter.

Karl Toko Ekambi l-a înlocuit pe Terrier, pentru restul partidei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici