Incident într-o şcoală din Hamburg. Un profesor a fost ameninţat cu o armă de doi tineri

Elevii dintr-o şcoală din oraşul german Hamburg au fost evacuaţi după ce un profesor a anunţat că a fost ameninţat cu o armă de doi tineri, potrivit BBC.

415 afișări
Imaginea articolului Incident într-o şcoală din Hamburg. Un profesor a fost ameninţat cu o armă de doi tineri

O operaţiune a poliţiei este în desfăşurare în Hamburg, după ce doi tineri înarmaţi ar fi ameninţat un profesor într-o şcoală. Ulterior, ei au fugit de la faţa locului.

Poliţia din Hamburg a blocat mai multe drumuri şi a trimis mai mulţi agenţi înarmaţi în interiorul şcolii.

Unii elevi au fost evacuaţi, conform poliţiei. Autorităţile nu au anunţat dacă există victime şi nici dacă agresorii sunt elevi ai şcolii în care a avut loc incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici