India a depăşit Rusia şi este a treia ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de Covid-19

India a raportat, duminică, aproape 24.000 de noi cazuri de Covid-19 şi a devenit a treia ţară din lume în privinţa numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, arată cifrele worldmeters.info.

897 afișări
Imaginea articolului India a depăşit Rusia şi este a treia ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de Covid-19

India a depăşit Rusia şi este a treia ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de Covid-19

Cu un total de 697.836 de cazuri, India a depăşit, duminică Rusia la numărul de infecţii cu noul coronavirus. Doar Statele Unite, cu aproape 3 milioane de cazuri şi Brazilia cu 1,6 milioane au mai multe îmbolnăviri la nivel mondial.

De la izbucnirea pandemiei, în India, 19.700 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce au contactat Covid-19. În ultimele 24 de ore, numărul deceselor a fost de 421.

Noile cifre vin cu o zi înainte de data la care autorităţile indiene au decis să deschidă Taj Mahal, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume, pentru vizitatori.

Turiştii sunt obligaţi să poarte măşti şi să respecte distanţarea socială, fiind permis accesul a 5.000 de oameni pe zi, împărţiţi în două grupuri, anunţă ChannelNewsAsia.

Taj Mahal, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne şi principala atracţie turistică a Indiei, era închis de la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus. 

Maosoleul era vizitat în medie,  de 10.000 şi 15.000 de persoane în fiecare zi. În weekend-uri cifrele ajungeau şi la 70.000 de vizitatori, înainte de pandemie. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici