India şi Pakistan vor "să combată terorismul şi să coopereze în acest scop"

Premierul pakistanez, Yusuf Raza Gilani, a afirmat miercuri că ţara sa va face "totul" pentru a-i deferi Justiţiei pe cei responsabili pentru atentatele de la Bombay.

46 afișări
Imaginea articolului India şi Pakistan vor "să combată terorismul şi să coopereze în acest scop"

India şi Pakistan vor "să combată terorismul şi să coopereze în acest scop" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Afirmaţiile lui Gilani au fost enunţate într-un comunicat comun al Indiei şi Pakistanului, dat publicităţii în urma unei întâlniri importante cu omologul său indian, Manmohan Singh.

"Cei doi lideri au declarat că sunt hotărâţi să combată terorismul şi să coopereze în acest scop", potrivit textului.

"Singh a reiterat necesitatea de a-i deferi pe autorii atentatelor de la Bombay Justiţiei. Premierul Gilani a dat asigurări că Pakistanul va face tot ce îi stă în putere în acest sens".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici