"Infernul tău abia începe. Pedeapsa cu moartea ar fi prea uşoară, nu o meriţi". MĂRTURII cutremurătoare ale victimelor lui Ariel Castro - VIDEO, FOTO

"Am trăit 11 ani de infern, dar acum infernul tău de-abia începe", i-a spus, joi, în faţa tribunalului Michelle Knight călăului său, Ariel Castro, care a sechestrat trei femei în locuinţa sa din Cleveland, timp de aproape un deceniu.

2353 afișări
Imaginea articolului "Infernul tău abia începe. Pedeapsa cu moartea ar fi prea uşoară, nu o meriţi". MĂRTURII cutremurătoare ale victimelor lui Ariel Castro - VIDEO, FOTO

"Infernul tău abia începe. Pedeapsa cu moartea ar fi prea uşoară, nu o meriţi". MĂRTURIILE victimelor lui Ariel Castro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)TO

Răpitorul ei, fost şofer al unui autobuz şcolar în vârstă de 53 de ani, a fost condamnat în cadrul acestei audieri la închisoare pe viaţă fără posibilitate de eliberare anticipată, însoţită în plus de 1.000 de ani de detenţie.

"Eu voi trece peste ce s-a întâmplat. Tu vei trăi în infern pentru totdeauna", declarase ea anterior, citând un text pregătit dinainte. "Eu pot să iert, dar nu pot să uit niciodată", a adăugat tânăra în vârstă de 32 de ani, aplecată asupra textului, abia stăpânindu-şi lacrimile, în prezenţa acuzatului, care părea imperturbabil.

"Eu voi trăi (...) în timp ce tu vei muri câte puţin în fiecare zi gândindu-te la cei 11 ani de atrocităţi pe care le-ai comis", a adăugat ea.

Acuzatul de origine portoricană, în haine portocalii de deţinut, cu cătuşe la mâini, asculta, fără să afişeze vreo emoţie, balansându-se din când în când pe scaunul său.

"Plângeam în fiecare noapte, eram singură, mi-era atât de teamă, în fiecare zi, de tot ce mi se putea întâmpla mie şi celorlalte fete. Zilele nu erau niciodată mai scurte, zilele deveneau nopţi şi nopţile zile, anii se transformau într-o eternitate", a povestit această femeie cu faţa marcată de suferinţă şi cu ochelari cu lentile groase.

"Ariel Castro, îmi amintesc de toate dăţile când te întorceai acasă vorbind despre ce fac ceilalţi rău, acţionând de parcă tu nu făceai aşa ceva", a declarat ea.

"Pedeapsa cu moartea ar fi prea uşoară, nu o meriţi", i-a spus ea torţionarului său, care a pledat vinovat pentru a evita pedeapsa capitală.

"Meriţi să-ţi petreci viaţa în închisoare", a adăugat ea, amintind cum răpitorul său mergea "cu ipocrizie la biserică în fiecare duminică de unde se întorcea şi le tortura".

Michelle Knight, care a fost prima victimă răpită în 2002, la vârsta de 20 de ani, este cea care a suferit cele mai multe abuzuri. Ea s-a declarat "eliberată că a fost în sfârşit auzită după 11 ani".

Ea a rămas însărcinată de patru ori în timpul captivităţii şi a povestit poliţiei că Ariel Castro a lăsat-o aproape fără hrană timp de două săptămâni, înainte de a-şi da seama că este însărcinată şi de a o lovi violent în abdomen de mai multe ori, până când a avortat.

Cele două colege de captivitate ale sale, Amanda Berry, în vârstă de 27 de ani, şi Gina DeJesus, 23 de ani, au fost răpite pe stradă în momente diferite, când aveau 16 şi, respectiv, 23 de ani. Amanda Berry a avut o fetiţă, Jocelyn, născută în capitivitate şi în vârstă de şase ani la momentul eliberării lor. Testele ADN au confirmat că Ariel Castro este tatăl copilului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici