Înregistrare video cu un soldat american ţinut ostatic de talibani, postată pe Internet

O înregistrare video cu o persoană care ar putea fi singurul militar american ţinut ostatic de talibani în Afganistan a fost postată pe un site islamist, a anunţat miercuri centrul american de supraveghere a grupărilor extremiste IntelCenter.

34 afișări
Imaginea articolului Înregistrare video cu un soldat american ţinut ostatic de talibani, postată pe Internet

Înregistrare video cu un soldat american ţinut ostatic de talibani, postată pe Internet

"Înregistrarea video arată pentru scurt timp o persoană care pare să fie soldatul american Bowe Bergdahl, care este ostaticul talibanilor de la dispariţia sa, în 30 iunie 2009", scrie IntelCenter.

În înregistrarea video mai apare o altă persoană. Se pare că este vorba despre comandantul taliban Maulawi Sangin, care a ameninţat că îl va ucide pe soldatul american în iulie 2009.

Ultima înregistrare video cu Bergdahl datează din aprilie 2010, potrivit IntelCenter.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici