Insula privată folosită de Francis Ford Coppola este scoasă la vânzare pentru o sumă uriaşă

O insulă folosită în prezent ca refugiu de cineastul Francis Ford Coppola şi familia sa a fost scoasă pe piaţă pentru 2,195 milioane de dolari, conform presei americane.

3102 afișări
Imaginea articolului Insula privată folosită de Francis Ford Coppola este scoasă la vânzare pentru o sumă uriaşă

FOTO Twitter

Cunoscută sub numele de Coral Caye, insula de peste un hectar este accesibilă doar printr-un drum cu barca de 25 de minute din Placencia, în sudul Belize. Insula a fost închiriată de Coppola în ultimii şase ani.

Pe insulă se găseşte o casă principală şi două mai mici.

Proprietatea se află în spatele faimoasei Bariere de Corali din Belize, potrivit anunţului, iar vizitatorii pot înota, face snorkeling, caiac sau paddleboard în apele albastre.

Actualul proprietar, avocatul Terry Tao, stabilit în Los Angeles, deţine insula de aproximativ 10 ani şi a construit casa principală.

Regizorul filmelor "The Godfather" şi "Apocalypse Now", în vârstă de 83 de ani, şi familia sa au pus insula la dispoziţia oaspeţilor în ultimii ani, cu mese şi servicii. Coppola este, de asemenea, proprietarul unei podgorii în California şi are proprietăţi imobiliare în Guatemala, Argentina, Italia şi în Belize.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici