Interviul cuplului Harry şi Meghan Markle a înregistrat audienţe record, cele mai mari de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020

  • CBS a declarat că interviul cu Harry şi Meghan a înregistrat cea mai mare audienţă de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020
  • De asemenea, cel mai urmărit eveniment non Super Bowl într-o duminică în prime time în peste un an.
  • Interviul de duminică a fost primul acordat de cuplu de când a renunţat la prerogativele regale, acum un an.
1385 afișări
Imaginea articolului Interviul cuplului Harry şi Meghan Markle a înregistrat audienţe record, cele mai mari de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020

CBS a declarat că interviul de două ore de duminică, în care Harry şi Meghan au acuzat familia regală de rasism a atras cea mai mare audienţă de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020, care a fost urmărită de 23,6 milioane de telespectatori.

A fost, de asemenea, cel mai urmărit eveniment non Super Bowl într-o duminică în prime time în peste un an, a spus CBS. Super Bowl atrage în mod regulat o audienţă de aproximativ 100 de milioane şi este cel mai bine cotat eveniment TV din Statele Unite.

Interviul de duminică a fost primul acordat de cuplu de când a renunţat la prerogativele regale, acum un an. Meghan a spus că s-a gândit la sinucidere în timp ce Harry a spus că tatăl său, prinţul Charles, l-a dezamăgit.

Palatul Buckingham nu a comentat încă remarcile lor.

Interviul a dominat reţelele sociale, emisiunile de televiziune de dimineaţă şi primele pagini ale ziarelor de luni în Marea Britanie şi în străinătate.

Hashtag-ul #HarryandMeghanonOprah s-a numărat printre primele cinci articole de top din întreaga lume pe Twitter în timpul şi după difuzare, în timp ce #Abolishthemonarchy a avut, de asemenea, 11.200 de tweet-uri.

Interviul cuplului a acoperit nu doar tensiunile cu familia regală, ci şi dezgustul lui Harry faţă de conduita presei britanice, în special a tabloidelor.

Dezvăluirile lui Meghan şi Harry au apărut în topul fiecărui site web al ziarelor britanice, în afară de Financial Times, unde a dominat guvernatorul Băncii Angliei.

La ora prânzului la Londra, Mail Online avea 24 de poveşti despre cuplu pe site-ul său. Ediţia tipărită The Mail a publicat duminică 11 pagini speciale în aşteptarea difuzării.

Daily Express avea peste 30 de poveşti diferite online.

O mare parte din acoperire s-a concentrat asupra momentului dramatic în care Meghan a spus că fiului ei Archie, care va avea doi în mai, i s-a refuzat titlul de prinţ, deoarece existau îngrijorări în familia regală „cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea lui când se va naşte” .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici