Irlanda menţine restricţiile impuse muncitorilor români şi bulgari

Guvernul de la Dublin nu va revizui, până la începutul anului 2008, restricţiile impuse cetăţenilor români şi bulgari pe piaţa muncii din Irlanda, a declarat un purtător de cuvânt guvernamental, citat de cotidianul Irish Times, în ediţia online.

4 afișări
Imaginea articolului Irlanda menţine restricţiile impuse muncitorilor români şi bulgari

Irlanda menţine restricţiile impuse muncitorilor români şi bulgari

La 11 ianuarie 2007, Irlanda a impus restricţii muncitorilor români şi bulgari care nu au calificări superioare.

Cetăţenii români care au calificări superioare au dreptul să muncească în Irlanda. Potrivit ediţiei online a ziarului Irish Independent, în cursul anului 2007, au primit permise de muncă doar 106 români şi 33 de bulgari, iar Guvernul va examina oportunitatea menţinerii restricţiilor abia la începutul anului 2008.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici