Israelul a interceptat o „ţintă aeriană suspectă” în zona oraşului Haifa

Armata israeliană a declarat că a interceptat vineri o „ţintă aeriană suspectă” în largul oraşului port Haifa, în nordul ţării, pe fondul tensiunilor ridicate de-a lungul frontierei cu Libanul, relatează Reuters.

3048 afișări
Imaginea articolului Israelul a interceptat o „ţintă aeriană suspectă” în zona oraşului Haifa

Israelul a interceptat o „ţintă aeriană suspectă” în zona oraşului Haifa

Porturile maritime Haifa şi Ashdod sunt cruciale pentru comerţul israelian.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că ţinta aeriană suspectă nu a provocat pagube sau răniţi.

„Nu pot confirma exact cât de aproape a fost de port, dar faptul că, potrivit protocolului, nu au fost trase sirenele înseamnă că a fost suficient de departe”, a declarat purtătorul de cuvânt, refuzând să spună dacă ţinta sau sursa acesteia a fost identificată.

În decembrie, armata israeliană a declarat că a interceptat o dronă care a traversat dinspre Liban, declanşând sirene în suburbiile din Haifa.

Armata a declarat că ţinta a fost interceptată în zona maritimă a oraşului Haifa, care se întinde la 25 de mile marine de la ţărm, potrivit unei surse de securitate maritimă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici