Italia: Angajată româncă, rănită grav într-o explozie accidentală produsă pe o plajă

O angajată româncă a suferit arsuri grave în urma unei explozii accidentale produsă vineri pe o plajă din apropiere de Roma, unde femeia lucra ca vânzătoare, relatează site-ul publicaţiei L'Unita.

173 afișări
Imaginea articolului Italia: Angajată româncă, rănită grav într-o explozie accidentală produsă pe o plajă

Italia: Angajată româncă, rănită grav într-o explozie accidentală produsă pe o plajă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O butelie de gaz a explodat, vineri după-amiază, într-un chioşc de pe plaja Tarquinia, situată la nord de Roma, pe litoralul Mării Tireniene.

În urma exploziei, au fost răniţi grav doi angajaţi ai chioşcului, o româncă în vârstă de 52 de ani şi un egiptean de 25 de ani. Cei doi au suferit arsuri grave şi au fost transportaţi la spitale din Civitavecchia şi Roma.

Pompierii şi poliţia au declanşat o anchetă în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici