Italia anunţă 683 de noi decese provocate de coronavirus. Bilanţul total depăşeşte 7.500 de morţi

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 7.503 morţi în Italia, cu 683 de decese în plus faţă de marţi, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 74.386, au anunţat miercuri seară autorităţile italiene.

6455 afișări
Imaginea articolului Italia anunţă 683 de noi decese provocate de coronavirus. Bilanţul total depăşeşte 7.500 de morţi

Italia anunţă 683 de noi decese provocate de coronavirus. Bilanţul total depăşeşte 7.500 de morţi

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat miercuri seară că bilanţul epidemic este de 7.503 morţi în Italia, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 74.386, informează publicaţiile La Repubblica şi La Stampa.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 3.491 noi cazuri confirmate (în scădere faţă de 3.612 anunţate marţi) şi 683 de morţi (în scădere faţă de 743, în intervalul precedent), a comunicat Serviciul italian de Protecţie Civilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici