Italia pregăteşte alocarea a încă 50 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

  • Italia pregăteşte alocarea a încă 50 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei
  • Giuseppe Conte: "Guvernul va trimite Parlamentului o nouă raportare, cu o propunere de modificare a bugetului în plus cu 50 de miliarde de euro, însumând, cu precedentele 25 de miliarde, 75 de miliarde de euro"
  • Italia este afectată puternic de pandemie şi de restricţiile antiepidemice stricte
288 afișări
Imaginea articolului Italia pregăteşte alocarea a încă 50 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Italia pregăteşte alocarea a încă 50 de miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Guvernul Italiei intenţionează să acorde cel puţin încă 50 de miliarde de euro pentru stimularea reluării activităţilor economice şi ajutarea familiilor afectate de epidemie, afirmă premierul Giuseppe Conte, citat de cotidianul La Repubblica.

"Guvernul va trimite în scurt timp Parlamentului o nouă raportare, cu o propunere de modificare a bugetului în plus cu 50 de miliarde de euro, însumând, cu precedentele 25 de miliarde, 75 de miliarde de euro", a declarat Giuseppe Conte.

Guvernul Italiei a aprobat deja un plan iniţial de susţinere economică şi socială în valoare de 25 de miliarde de euro.

Italia este afectată puternic de pandemie şi de restricţiile antiepidemice stricte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici