Iubita lui Andrew Ashcroft, fiul miliardarului Lord Michael Ashcroft, arestată pentru uciderea unui poliţist

  • Jasmine Hartin a fost arestată şi acuzată de omor prin împuşcare a unui ofiţei de poliţie din Belize.
  • Un comisar a declarat că cei doi erau cunoscuţi ca fiind prieteni şi „din ceea ce ni s-a făcut să înţelegem că beau împreună”.
  • Departamentul de relaţii publice al Poliţiei din Belize a emis vineri o declaraţie în care spune că victima a murit.
1134 afișări
Imaginea articolului Iubita lui Andrew Ashcroft, fiul miliardarului Lord Michael Ashcroft, arestată pentru uciderea unui poliţist

Sursă foto: Twitter @nypost

Iubita lui Andrew Ashcroft, fiul miliardarului britanic Lord Michael Ashcroft, a fost arestată şi acuzată de omor prin împuşcare a unui ofiţei de poliţie din Belize, a informat luni presa locală din Belize, relatează CNN.

Jasmine Hartin, iubita lui Andrew Ashcroft, al cărui tată este miliardarul britanic Lord Ashcroft, a fost arestată şi acuzată luni de omor din culpă, a declarat luni avocatului ei, Godfrey Smith.

Departamentul de relaţii publice al Poliţiei din Belize a emis vineri o declaraţie în care spune că Henry Jemmoth, victima, a murit.

Vineri, Chester Williams, comisarul de poliţie a declarat pentru Channel 7 că „doamna Jasmine Ashcroft” a fost arestată şi este cercetată pentru moartea lui Jemmoth.

Williams a spus că cei doi erau cunoscuţi ca fiind prieteni şi „din ceea ce ni s-a făcut să înţelegem că beau împreună”. Într-un briefing vineri, comisarul a menţionat că trupul lui Jemmoth a fost găsit în apa unui debarcader din San Pedro, cu o aparentă plagă în spatele urechii. 

Andrew Ashcroft este un cunoscut dezvoltator din Belize. El a deschis hotelul Alaia Belize, Autograph Collection în mai 2021. Într-o conferinţă de presă care a anunţat deschiderea hotelului, s-a referit la Jasmine Hartin ca soţie, iar ea a stat alături de el, dar nu este clar dacă sunt căsătoriţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici