Jennifer Aniston a fost criticată în mediul online

  • Jennifer Aniston a fost criticată pentru că şi-a decorat bradul de Crăciun cu un ornament Covid.
  • Actriţa din serialul Friends a obţinut doar în 12 ore 5 milioane de urmăritori şi după un selfie cu colegii din seialul Friends 35 d emilioane de urmăritori.
  • Jen şi-a făcut cont de Instagram în octombrie 2019.
3069 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston a fost criticată în mediul online

Jennifer Aniston a fost criticată în mediul online

Actriţa din serialul Friends a vrut să îşi surpindă prietenii din mediul online cu cele mai haioase ornamente decorative de Sărbători. Actriţa şi-a decorat bradul cu un element decorativ rotund, din lemn, gravat cu inscripţia: Prima noastră pandemie 2020.

Mulţi dintre privitori au simţit că Jennifer încearcă să fie în mod necorespunzător drăguţă cu o boală care a luat viaţa a peste 300.000 de americani şi numărul creşte în mod constant.

Protaginista din serialul Friends nu a raspuns criticilor. Aniston a aderat la Instagram în octombrie 2019 şi doar în 12 ore a obţinut aproape 5 milioane de urmăritori.

După ce a postat un selfie cu colegii din serialul Friends, contul ei de Instagram a crescut cu 36 milioane de urmăritori.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici