Joe Biden îl felicită pe Rishi Sunak şi aşteaptă intensificarea cooperării SUA-Marea Britanie

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, i-a transmis, marţi, un mesaj de felicitare noului prim-ministru britanic, Rishi Sunak, pledând pentru intensificarea cooperării la nivel bilateral şi în cadrul organizaţiilor internaţionale.

225 afișări
Imaginea articolului Joe Biden îl felicită pe Rishi Sunak şi aşteaptă intensificarea cooperării SUA-Marea Britanie

"Felicitări lui Rishi Sunak pentru accederea în funcţia de premier al Marii Britanii!", a transmis Joseph Biden într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al preşedintelui SUA.

"Împreună cu el, aştept intensificarea cooperării noastre în probleme critice pentru securitatea globală şi pentru prosperitate, inclusiv în continuarea sprijinului nostru puternic pentru Ucraina", a subliniat preşedintele Biden în mesajul adresat lui Rishi Sunak.

Noul prim-ministru britanic a iniţiat demersurile pentru formarea Cabinetului guvernamental. Imediat după primirea mandatului de premier din partea regelui Charles, Rishi Sunak a declarat că Marea Britanie se confruntă cu o "criză economică profundă" şi a semnalat că pregăteşte acţiuni "dificile" pentru obţinerea "stabilităţii".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici