Joe Biden l-a numit pe Ron Klain Şeful Cabinetului Casei Albe

  • Klain i-a fost alături lui Biden încă din 1980, în Senat şi, ulterior, când a fost numit vicepreşedinte
  • Joe Biden i-a adus un omagiu lui Ron Klain într-o declaraţie pe care echipa sa a transmis-o presei miercuri
  • Klain a făcut parte şi din echipa lui Barack Obama şi a condus staff-ul vicepreşedintelui Al Gore
728 afișări
Imaginea articolului Joe Biden l-a numit pe Ron Klain Şeful Cabinetului Casei Albe

Joe Biden l-a numit pe Ron Klain Şeful Cabinetului Casei Albe

Preşedintele ales Joe Biden l-a numit pe Ron Klain Şeful Cabinetului Casei Albe.

Klain i-a fost alături lui Biden încă din 1980, în Senat şi, ulterior, când a fost numit vicepreşedinte. Klain a făcut parte şi din echipa lui Barack Obama şi a condus staff-ul vicepreşedintelui Al Gore.

Joe Biden i-a adus un omagiu lui Ron Klain într-o declaraţie pe care echipa sa a transmis-o presei miercuri: ”Experienţa sa vastă şi capacitatea sa de a lucra împreună cu oameni din tot spectrul politic este exact ce am nevoie pentru această poziţie, mai ales în momente e criză, pentru că poate aduce ţara din nou împreună”.

Răspunsul lui Ron Klain a venit la scurt timp: ”Abia aştept să lucrez împreuna cu Joe Biden şi vicepreşedintele ales”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici