Joe Biden reiterează apelul adresat americanilor de a se vaccina

  • Joe Biden a îndemnat din nou cetăţenii americani să se vaccineze.
  • Preşedintele SUA: "Cea mai bună apărare împotriva acestor variante mortale este simplă: să ne vaccinăm".
174 afișări
Imaginea articolului Joe Biden reiterează apelul adresat americanilor de a se vaccina

Joe Biden reiterează apelul adresat americanilor de a se vaccina

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a reiterat, marţi seară, apelul adresat cetăţenilor americani de a se vaccina, subliniind că acest lucru este foarte important pentru contracararea noilor variante ale coronavirusului.

„Suntem din ce în ce mai aproape de a declara independenţa faţă de COVID-19, dar lupta nu s-a încheiat încă. Au apărut tulpini puternice, precum varianta Delta", a declarat Joseph Biden, conform unui mesaj postat pe Twitter.

„Cea mai bună apărare împotriva acestor variante mortale este simplă: să ne vaccinăm", a subliniat preşedintele Statelor Unite.

Până în prezent, în Statele Unite au fost vaccinate complet împotriva virusului SARS-CoV-2 aproximativ 157 de milioane de persoane, reprezentând un procent de 47,9%.

În Statele Unite sunt administrate zilnic circa 300.000 de doze de vaccin, conform datelor furnizate de Centrul pentru Controlul Epidemiilor (CDC).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici