John Kelly, şeful Cancelariei de la Casa Albă, va demisiona

John Kelly, şeful personalului de la Casa Albă, va demisiona în următoarele zile, au afirmat vineri surse politice de la Washington citate de CNN.

857 afișări
Imaginea articolului John Kelly, şeful Cancelariei de la Casa Albă, va demisiona

John Kelly, şeful Cancelariei de la Casa Albă, va demisiona

Disensiunile dintre Donald Trump şi John Kelly s-au accentuat, astfel că preşedintele analizează posibilitatea găsirii unui înlocuitor al şefului personalului de la Casa Albă, declară sursele citate.

Printre persoanele care ar putea prelua funcţia se numără Nick Ayers, şeful de cabinet al vicepreşedintelui Mike Pence.

În iulie, John Kelly anunţa, pe fondul zvonurilor privind demisia, că Donald Trump i-a cerut să rămână în funcţie până în anul 2020 şi că el a acceptat.

Înaintea lui John Kelly, Reinhold Reince Priebus a fost şef al personalului de la Casa Albă în perioada ianuarie 2017 - 31 iulie 2017.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici