John McCain, criticat pentru că are un temperament coleric şi este agresiv

Un senator republican, Thad Cochran, îl acuză pe John McCain, candidatul republican la preşedinţia SUA, că are un temperament coleric, prezentând o situaţie în care acesta a fost agresiv, informează Sun Herald.

41 afișări
Imaginea articolului John McCain, criticat pentru că are un temperament coleric şi este agresiv

John McCain, criticat pentru că are un temperament coleric şi este agresiv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cochran afirmă că în urmă cu câteva decenii a fost martorul unei dispute între McCain şi un membru al gherilelor sandiniste, precizând că McCain "s-a năpustit pur şi simplu" la acea persoană.

Potrivit sursei citate, episodul de agresivitate a avut loc în toamna anului 1987, atunci când Cochran şi McCain se aflau într-o misiune diplomatică în timpul căreia s-au întâlnit cu preşedintele Nicaraguei, liderul unei mişcări sandiniste.

"McCain se afla la o masă şi nu ştiu ce mi-a atras atenţia. Dar am văzut nişte mişcări rapide, iar McCain l-a luat pe acest tip de gulerul cămăşii şi l-a împins. Nu ştiu în ce fel a fost provocat, dar pur şi simplu s-a năpustit asupra lui", povesteşte Cochran.

"Gândul că acest om poate fi preşedinte îmi dă fiori. Îşi pierde cumpătul şi asta mă îngrijorează", afirmă Cochran referindu-se la colegul său de partid.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici