Joseph Biden consideră că acuzaţiile la adresa fiului său îl vizează pe el: "Este un joc incorect"

  • Joseph Biden consideră că acuzaţiile la adresa fiului său îl vizează de fapt pe el: "Este un joc incorect"
  • Preşedintele-ales al SUA: "Avem mare încredere în fiul nostru. Nu sunt îngrijorat de acuzaţiile care i se aduc. Sunt folosite pentru a se ajunge la mine"
  • Donald Trump susţine că nu este implicat în niciun fel în procedurile de investigare a lui Hunter Biden
576 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden consideră că acuzaţiile la adresa fiului său îl vizează pe el: "Este un joc incorect"

Preşedintele-ales al Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat vineri că acuzaţiile la adresa fiului său, Hunter Biden, sunt utilizate pentru a-l viza pe el, în ceea ce consideră a fi un joc politic "incorect", informează site-ul Politico.com.

"Avem mare încredere în fiul nostru. Nu sunt îngrijorat de acuzaţiile care i se aduc. Sunt folosite pentru a se ajunge la mine. Cred că este un joc incorect. Dar aceasta este situaţia, este un om adult. Este cel mai inteligent om pe care îl cunosc, mă refer la capacitatea intelectuală pură. Atât timp cât el este bine, suntem şi noi bine", a declarat Joseph Biden într-un interviu acordat postului CBS.

Întrebat dacă va coopera cu congresmenii republicani care îl critică frecvent pe fiul său, Joe Biden a precizat: "Dacă va fi în beneficiul ţării, da. Vorbesc serios. Deoarece ştim cine suntem".

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a declarat, joi, că nu este implicat în niciun fel în procedurile de investigare a lui Hunter Biden, fiul preşedintelui-ales, Joseph Biden. "Nu am nicio implicare în potenţiala inculpare a lui Hunter Biden sau a familiei Biden. Sunt doar alte ştiri false. De fapt, mi se pare foarte trist să asist la aşa ceva", a afirmat Donald Trump, prin Twitter. Conform unor surse citate de agenţia Reuters, Donald Trump ar vrea ca Departamentul Justiţiei să desemneze un procuror special pentru anchetarea afacerilor lui Hunter Biden. Jeffrey Rosen, numit de Donald Trump procuror general interimar după demisia lui William Barr, a refuzat miercuri să spună dacă va numi ori nu un procuror special. Numirea unui procuror special ar îngreuna procedurile de anulare a investigaţiei de către viitorul procuror general al SUA, care urmează să fie numit de Administraţia Joe Biden.

Hunter Biden a anunţat săptămâna trecută că activităţile sale fiscale fac obiectul unei investigaţii federale, o situaţie care generează noi semne de întrebare referitoare la afacerile financiare expuse în timpul campaniei electorale. Hunter Biden a fost criticat frecvent de preşedintele Donald Trump şi de aliaţii acestuia, care l-au acuzat că a profitat de conexiunile sale politice. Donald Trump şi susţinătorii săi au denunţat, fără dovezi, presupuse acte de corupţie asociate activităţilor pe care Hunter Biden le-a desfăşurat în Ucraina în perioada în care tatăl său, Joseph Biden, era vicepreşedinte al SUA.

Ancheta federală care vizează activităţile lui Hunter Biden este coordonată de Biroul procurorului statului american Delaware. Conform publicaţiei The Wall Street Journal, ar mai exista o anchetă lansată de procurorii din Manhattan (New York). Niciuna dintre investigaţii nu îl implică în vreun fel pe preşedintele-ales, Joseph Biden, au precizat sursele citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici