Joseph Biden intenţionează să candideze pentru un nou mandat în 2024

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat, joi, că intenţionează să candideze în scrutinul prezidenţial din 2024, informează publicaţia The Hill.

431 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden intenţionează să candideze pentru un nou mandat în 2024

Biden a făcut anunţul

Pe fondul speculaţiilor conform cărora ar urma să aibă un singur mandat, Joseph Biden, în vârstă de 78 de ani, a fost întrebat ce planuri are.

"Planul meu este să candidez pentru a fi reales, acestea sunt speranţele mele", a afirmat Joseph Biden, în prima conferinţă de presă de la începerea mandatului. Totuşi, Biden a subliniat că acestea sunt "speranţele" lui, dar nu vrea să "facă planuri sigure înainte cu trei ani şi jumătate".

De asemenea, Joseph Biden a precizat că intenţionează să menţină candidatura alături de actualul vicepreşedinte, Kamala Harris. "Mă aştept ca aşa să se întâmple, este o parteneră extraordinară", a subliniat Biden.

Un reporter a notat că în acelaşi moment al mandatului, în 2017, fostul preşedinte Donald Trump anunţase deja că va candida în 2020. "Predecesorul meu avea nevoie să facă acest lucru. Predecesorul meu, o, Doamne, îmi e dor de el", a spus Joseph Biden râzând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici