Kate, Prinţesa de Wales, a fost externată din spital

Catherine, Prinţesa de Wales, a părăsit spitalul la aproape două săptămâni, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală.

527 afișări
Imaginea articolului Kate, Prinţesa de Wales, a fost externată din spital

Kate, Prinţesa de Wales, a fost externată din spital

O declaraţie a Palatului Kensington a precizat că prinţesa s-a întors acum la casa ei din Windsor, potrivit BBC.

Ea fusese condusă de la spitalul privat London Clinic fără nicio apariţie publică.

Până în acest moment, nu sunt informaţii despre natura intervenţiei chirurgicale, dar se aşteaptă ca prinţesa să aibă nevoie de câteva luni de recuperare.

Catherine a fost internată în acelaşi spital cu Regele Charles al III-lea, care a vizitat-o înainte de a fi supus vineri unei intervenţii pentru o operaţie de mărire a prostatei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici