Prezenţa regelui Charles al III-lea într-un spital londonez a stârnit controverse

  • Rege Charles al III-lea a fost văzut, vineri, într-un spital londonez, iar prezenţa lui, care nu este inclusă în programul oficial, a stârnit controverse.
  • Palatul Buckingham a clarificat informaţia. Regele a fost internat pentru tratament pentru prostată.
759 afișări
Imaginea articolului Prezenţa regelui Charles al III-lea într-un spital londonez a stârnit controverse

Marea Britanie. Prezenţa regelui Charles al III-lea într-un spital londonez a stârnit controverse

Regele Charles al III-lea a fost văzut intrând într-un spital privat din Londra, unde nora sa, Prinţesa de Wales, se reface după o operaţie abdominală. Prinţesa de Wales a fost operată săptămâna trecută, iar pe 18 ianuarie a fost vizitată şi de soţul ei, Prinţul de Wales.

Regele a împărtăşit detalii despre probleme sale medicale pentru a-i încuraja pe alţi oameni, care au simptome similare, să mergă la medic.

Pentru a elimina controversele, Palatul Buckingham a emis o declaraţie. Regele a fost internat pentru tratament pentru prostată. Alături de el este şi Regina. 
 
„Regele a fost internat în această dimineaţă la un spital din Londra pentru tratamentul programat. Majestatea Sa doreşte să mulţumească tuturor celor care şi-au transmis urările de bine în ultima săptămână şi este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conştientizării sănătăţii publice”, au explicat autorităţile britanice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici