Kate Middleton, ipoteză despre operaţie: diverticulită acută

Kate Middleton, Prinţesa de Wales, se află încă la clinica din Londra, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală în urmă cu câteva zile.

1114 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton, ipoteză despre operaţie: diverticulită acută

Kate Middleton, ipoteză despre operaţie: diverticulită acută

Potrivit corespondentul Rai, Antonio Caprarica, la Londra circulă zvonuri potrivit cărora prinţesa ar suferi de diverticulită acută.

Diverticulita acută este o inflamaţie a diverticulilor care apar în special odată cu înaintarea în vârstă.

Simptomele sunt durerea abdominală intensă şi febră. În cazurile severe, afecţiunea poate crea microperforaţii sau perforaţii intestinale, necesitând intervenţii chirurgicale. Cealaltă ipoteză creditată, având în vedere durata spitalizării şi anularea angajamentelor cel puţin până la Paşte, rămâne histerectomia, îndepărtarea uterului.

Între timp, experţii detectează în anunţurile privind starea de sănătate a lui Kate şi Charles o schimbare de strategie a Familiei Regale faţă de mass-media.

"În primul rând, familia regală a avut ocazia de a anunţa aceste probleme de sănătate împreună, ceea ce ajută întotdeauna atunci când se dau ştiri care ar putea fi percepute ca fiind alarmante", spune Kelcey Kintner, vicepreşedinte senior la Red Banyan, care se ocupă de crize corporative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici