Kiev, fost deputat ucis în luptă: Serhiy Slabenko avea 58 de ani

Fostul deputat ucrainean Serhiy Slabenko a fost ucis în luptă pe frontul din Zaporojie, a anunţat guvernul de la Kiev, citat de presa locală.

477 afișări
Imaginea articolului Kiev, fost deputat ucis în luptă: Serhiy Slabenko avea 58 de ani

Kiev, fost deputat ucis în luptă: Serhiy Slabenko avea 58 de ani

Slabenko a fost membru al parlamentului ucrainean din 2002 până în 2006.

În timpul mandatului său, el a prezidat subcomitetul pentru tribunale, procuratură şi reformă judiciară al Comitetului pentru politică juridică.

Din 2006 până în 2009 a fost vicepreşedinte al camerei de atestare a Comitetului de disciplină şi calificare a avocaţilor din Volinia, iar din 2015 până în 2020 a fost deputat al consiliului aceleiaşi regiuni.

Slabenko a fost ucis în acţiune în sectorul Zaporojie, pe 4 august. El ar fi împlinit 58 de ani peste 20 de zile.

Trupul său va fi adus acasă luni.

Fostul deputat îşi lasă în urmă soţia, o fiică şi un fiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fost deputat,
deces,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici