Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu preşedintele Israelului, Isaac Herzog

Preşedintele Klaus Iohannis, a avut, vineri, o convorbire telefonică cu preşedintele Israelului, Isaac Herzog. „Ţara noastră este pregătită să ofere asistenţă de urgenţă în orice moment, dacă va fi necesar”, transmite şeful statului român.

219 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu preşedintele Israelului, Isaac Herzog

Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu preşedintele Israelului, Isaac Herzog

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut vineri o convorbire telefonică cu preşedintele Statului Israel, Isaac Herzog.

„În cadrul convorbirii, preşedintele Klaus Iohannis a condamnat încă o dată atacurile teroriste inacceptabile împotriva Israelului şi a exprimat regretul că aceste acte violente s-au soldat cu numeroase victime în rândul civililor nevinovaţi. Cei doi preşedinţi au exprimat, totodată, profundul regret pentru faptul că printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se află şi doi cetăţeni români. Preşedintele României l-a asigurat pe preşedintele Statului Israel că ţara noastră este pregătită să ofere asistenţă de urgenţă în orice moment, dacă va fi necesar”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Conform sursei citate, Iohannis i-a mulţumit lui Herzog pentru sprijinul oferit de autorităţile israeliene cetăţenilor români, în special în ceea ce priveşte repatrierea, până în prezent, în condiţii de siguranţă a 2162 de cetăţeni români.

„Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis omologului său că România se bazează în continuare pe sprijinul valoros al Israelului în ceea ce priveşte asistenţa acordată cetăţenilor români în aceste vremuri foarte dificile, nu doar pentru Orientul Mijlociu, ci pentru întreaga lume”, se menţionează în finalual comunictatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici