La Moscova şi Sankt Petersburg, ruşii îi aduc omagii lui Prigojin. Tânăr simpatizant: „PMC este mai corect. Tatăl meu a slujit acolo"

Ruşii au început să vină în număr mare să-i aducă omagii defunctului fondator al PMC Wagner, Evgheni Prigojin, o personalitate infamă după rebeliunea de pe 24 iunie împotriva regimului condus de Vladimir Putin.

2129 afișări
Imaginea articolului La Moscova şi Sankt Petersburg, ruşii îi aduc omagii lui Prigojin. Tânăr simpatizant: „PMC este mai corect. Tatăl meu a slujit acolo"

Mai multe buchete au fost aduse la cafeneaua din Sankt Petersburg, unde a murit aşa-zisul comandant militar Vladlen Tatarsky.

La sediul grupării Wagner din Sankt Petersburg, sunt luminate anumite săli pentru a forma o cruce funerară dedicată lui Prigojin, proprietarul sediului şi fondatorul grupării Wagner.

Un tânăr rus care a venit la clădirea Centrului PMC Wagner din Sankt Petersburg pentru a onora memoria defunctului Evgheni Prigojin a comentat motivele sale:

„PMC este mai corect. Tatăl meu a slujit acolo". 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici