Laura Bush sugerează că delegaţia americană a fost otrăvită la summitul G8 din 2007 - VIDEO

Laura Bush sugerează, într-o carte care va fi publicată în curând, că delegaţia prezidenţială americană condusă de George W. Bush ar fi fost otrăvită în cursul deplasării, în 2007, la summitul G8 desfăşurat în Germania, informează ediţia online a New York Times.

Urmărește
68 afișări
Imaginea articolului Laura Bush sugerează că delegaţia americană a fost otrăvită la summitul G8 din 2007 - VIDEO

Laura Bush sugerează că delegaţia americană a fost otrăvită la summitul G8 din 2007 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Laura Bush sugerează că unii membri ai delegaţiei prezidenţiale americane ar fi fost otrăviţi în timpul unei deplasări în Germania pentru summitul G8. Mulţi s-au îmbolnăvit în mod misterios, iar preşedintele a fost nevoit să primească tratament la pat. Potrivit fostei Prime Doamne, Secret Service a investigat ipoteza otrăvirii, dar medicii au stabilit doar că luaseră un virus. "Nu am aflat niciodată dacă s-au îmbolnăvit şi membrii altei delegaţii sau dacă a noastră a fost în mod misterios singura", afirmă Laura Bush.

În noua sa carte, intitulată "Spuse din inimă", Laura Bush a oferit pentru prima dată detalii despre un accident misterios pe care l-a avut la vârsta de 17 ani, accident în care a murit o colegă de liceu, pe o şosea din Midland (statul Texas).

În noiembrie 1963, Laura Bush împreună cu o prietenă se grăbeau la un cinematograf. Laura nu a acordat prioritate la o intersecţie şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de o colegă de liceu.

În aceeaşi carte, Laura Bush îi critică pe adversarii politici ai soţului ei, George W. Bush, explicând decizia acestuia de a survola oraşul New Orleans după producerea uraganului Katrina.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici