Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese au primit aplauze la premiera filmului “Killers of The Flower Moon” de la Cannes

Filmul "Killers of The Flower Moon", o dramă bazată pe o poveste reală despre crimele comise împotriva tribului Osage în anii 1920, a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes sâmbătă şi a fost primit cu entuziasm de public.

433 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese au primit aplauze la premiera filmului “Killers of The Flower Moon” de la Cannes

“Killers of The Flower Moon”, Apple

Actorii Leonardo DiCaprio, Robert De Niro şi Lily Gladstone, precum şi regizorul Martin Scorsese, au fost prezenţi la eveniment şi au fost aplaudaţi minute în şir după proiecţie.

Scorsese a mulţumit tribului Osage şi colaboratorilor săi de lungă durată, DiCaprio şi De Niro, pentru experienţa "foarte vie" de a face filmul. Filmul, care marchează prima incursiune a lui Scorsese în genul western, a avut parte de recenzii pozitive şi va fi lansat în cinematografe şi pe platforma Apple TV+ în octombrie 2023. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici