Madonna, show exclusivist pentru comunitatea LGBTQ + din New York

  • Madonna, 62 de ani, a susţinut un spectacol exclusivist pentru comunitatea LGBTQ + din New York.
  • Evenimentul s-a ţinut la hotelul The Standard şi a dat startul week-endului Pride.
  • La licitaţia organizată la concert s-a strâns suma de 100.000 de dolari.
711 afișări
Imaginea articolului Madonna, show exclusivist pentru comunitatea LGBTQ + din New York

Madonna

Madonna a avut ieşire în oraş joi seară. S-a îmbrăcat cu o plasă transparentă, un corset vintage marca Jean Paul Gaultier şi hamuri din piele pe care scria ”Not My President”.

Totul s-a petrecut la evenimentul Boom X Pride. A fost o reprezentaţie ţinută la The Standard Hotel din New York City.

La spectacol au luat parte Anderson Cooper (CNN) şk piretenul său, Andy Cohen, care au filmat actul artistic al Madonnei. Au fost prezenţi şi designerii Christian Siriano şi Prabal Gurung, precum şi modelele Leyna Bloom, Dara Allen şi Valentina Sampaio.

În timpul evenimentului, Madonna a interpretat „Hung Up” şi „I Don't Search I Find”, în timp ce stătea la bar. ”Să nu sărbătoresc Pride alături de oameni ar fi fost o tragedie pentru mine”, le-a spus artista celor din public.

Până la sfârşitul nopţii, evenimentul a strâns 100.000 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici