Mahmoud Ahmadinejad suferă de epuizare, dar starea sa nu este gravă

Preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, suferă de epuizare, dar starea sa de sănătate nu este atât de gravă cum sugerează opoziţia, admite un apropiat al şefului statului, ca reacţie la zvonurile privind înrăutăţirea stării liderului islamist, relatează agenţia oficială IRNA, citată de CNN.

24 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Ahmadinejad suferă de epuizare, dar starea sa nu este gravă

Mahmoud Ahmadinejad suferă de epuizare, dar starea sa nu este gravă (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele îşi va reveni în totalitate şi îşi va continua activitatea, dar ruşinea va rămâne mereu asupra celor care au răspândit acele zvonuri", afirmă Mohammad Esmail Kowsari.

Presa iraniană a speculat zilele trecute că starea de sănătate a lui Ahmadinejad se deteriorează, în condiţiile în care politicianul în vârstă de 52 de ani a anulat o serie de apariţii în public.

"Zvonurile că Ahmadinejad ar fi grav bolnav sunt o tactică mai veche care are rolul influenţării alegerilor din iunie 2009", a explicat Kowsari, membru al Parlamentului iranian.

Potrivit lui Kowsari, este vorba de "un război psihologic" menit să divizeze electoratul fundamentalist din Iran.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici