Mai multe persoane au fost acuzate că au vrut să perturbe Bursa de Valori din Londra

Un bărbat a fost acuzat că a făcut planuri de perturbare a Bursei de Valori din Londra, a anunţat Poliţia Metropolitană. Duminică, alte cinci persoane au fost reţinute în acelaşi dosar.

334 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane au fost acuzate că au vrut să perturbe Bursa de Valori din Londra

Mai multe persoane au fost acuzate că au vrut să perturbe Bursa de Valori din Londra

Bărbatul, de 31 de ani, din Liverpool, a fost acuzat de conspiraţie. Ceilalţi cinci au fost reţinuţi duminică la Londra, Liverpool şi Brighton.

Poltrivit Poliţiei, ei sunt activişti din grupul Palestine Action care intenţionau să organizeze luni o manifestaţie la Bursa de Valori din Londra. Se pare că ei doreau să se blocheze în clădire şi să blocheze deschiderea bursei.

Mai multe informaţii din cadrul anchetei au fost obţinute în urma unor dezvăluiri făcute în presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici