Mai mulţi răniţi în urma coliziunii dintre un feribot şi un vapor, în Turcia

Un număr de 30 de persoane au fost rănite, luni, după ce un feribot cu mai multe persoane la bord a intrat în coliziune cu o navă rusească, în zona de coastă a oraşului Istanbul, a anunţat postul de televiziune CNN Turk, citat de Reuters.

14 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi răniţi în urma coliziunii dintre un feribot şi un vapor, în Turcia

Mai mulţi răniţi în urma coliziunii dintre un feribot şi un vapor, în Turcia

Adjunctul directorului Pazei de coastă, Faruk Yarsel, a declarat că accidentul nu a afectat traficul în Strâmtoarea Bosfor, importantă rută maritimă.

Faruk Yarsel nu a putut preciza numărul persoanelor rănite în urma accidentului, dar a spus că nu s-a înregistrat nici un deces.

După coliziune, care s-a produs pe Marea Marmara, la sud de Istanbul, feribotul a revenit în port, toţi pasagerii coborând în siguranţă, a spus Yarsel.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici