Manuel Valls este convins că Europa "poate fi reorientată"

Premierul francez Manuel Valls s-a declarat luni "convins că Europa poate fi reorientată", la o zi după alegerile europene în urma cărora Frontul Naţional s-a clasat pe primul loc în Franţa, iar conservatorii din Partidul Popular European (PPE) rămân principala formaţiune din PE.

172 afișări
Imaginea articolului Manuel Valls este convins că Europa "poate fi reorientată"

Manuel Valls este convins că Europa "poate fi reorientată" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"M-am angajat în această campanie din convingere europeană, pentru că sunt convins că locul Franţei este în Europa. Sunt convins că Europa poate fi reorientată pentru a susţine mai mult creşterea şi locurile de munci, ceea ce nu face de mai mulţi ani", a declarat Valls pentru postul de radio RTL.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici