Maraton pe Marele Zid Chinezesc: doi fraţi vor să alerge pe toată lungimea construcţiei

Doi fraţi vor să alerge pe toată lungimea Marelui Zid Chinezesc, aşa cum a făcut şi tatăl lor, în urmă cu zeci de ani.

247 afișări
Imaginea articolului Maraton pe Marele Zid Chinezesc: doi fraţi vor să alerge pe toată lungimea construcţiei

Maraton pe Marele Zid Chinezesc: doi fraţi vor să alerge pe toată lungimea construcţiei

Doi tineri cu tată britanic şi mamă chinezoaică au pornit o călătorie uriaşă pe care puţini au reuşit să o termine vreodată, potrivit BBC.

Ei şi-au propus să alerge pe toată lungimea Marelui Zid Chinezesc. Practic, organizează câte un maraton în fiecare zi, timp de şase luni, prin deşerturi, peste munţi şi printre ruine periculoase.

Aventura a fost atent planificată cu ajutorul tatălui celor doi fraţi care i-a antrenat şi le-a arătat ce trebuie să facă. Tatăl a făcut aceeaşi călătorie în urmă cu 36 de ani.

Potrivit datelor oficiale, Marele Zid măsoară 21.196,18 de kilometri lungime

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici