Mare manifestaţie a susţinătorilor lui Moussavi la Teheran - VIDEO

Susţinători ai candidatului necâştigător la alegerile prezidenţiale din Iran, Mir Hossein Moussavi, participă marţi la o mare manifestaţie la Teheran, în pofida organizării în acelaşi timp a unei demonstraţii oficiale, a raportat un post al televiziunii iraniene de stat.

11 afișări
Imaginea articolului Mare manifestaţie a susţinătorilor lui Moussavi la Teheran - VIDEO

Mişcările de protest din Iran se extind şi în afara Teheranului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Corespondenta postului de televiziune Homa Lezgi, care se afla în zonă, a văzut partizani ai lui Moussavi adunându-se (...) şi ei s-au îndreptat către nord, în direcţia pieţei Vanak", a raportat site-ul de Internet al postului PressTv.

Jurnalista "a văzut mai târziu în piaţa Vank că defilarea partizanilor lui Moussavi se transformase într-o mare manifestaţie", adaugă site-ul.

Demonstranţii erau îmbrăcaţi în "culoarea verde a campaniei lui Moussavi şi manifestau în calm", a constatat ea, potrivit site-ului.

PressTv este un post de televiziune de limbă engleză, transmis prin satelit, care depinde de televiziunea de stat iraniană.

Autorităţile au interzis presei străine marţi să urmărească manifestaţiile ilegale, dar şi evenimentele neprogramate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici